Poštovani i dragi naši pacijenti,imamo potrebu da Vas obavestimo da smo preduzeli sve mere u našoj ambulanti i instalirali smo najsavremeniji za medicinske ustanove prečišćivač vazduha (antivirusni i antibakterijski) kao i mobilne UV lampe za dezinfekciju prostora. 

Svi naši pacijenti na ulazu uz dezinfekciju ruku hirurškim sredstvom  dobijaju jednokratnu hiruršku masku koju će nositi svo vreme dok su u našoj ustanovi.

Nadamo se da će ovo teško vreme uskoro proći ali sve dok postoje tragovi virusa trudićemo se da maksimalno budemo svi na oprezu.

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta www.fizikalnaterapija-manual.co.rs bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje Ambulante za rehabilitaciju „Manual physical therapy”. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava Ambulante za rehabilitaciju „Manual physical therapy”. i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta moguće je prenositi pod uslovom da su vidno navedene, u adekvatnom obliku, da je “informacija preuzeta sa sajta www.fizikalnaterapija-manual.co.rs i obavezom poštovanja zakona o autorskom i srodnim pravima.

Ambulanta "Manual Physical Therapy" nalazi se u samom centru Beograda u ulici 27.Marta 9,interfon br. 9,III sprat. (ugao Takovske i 27.Marta)